Szabadidő-paradicsom a Kurca partján

Gyönyörű környezetben, a Széchenyi-liget árnyas fáinak ölelésében várja
az aktív kikapcsolódás szerelmeseit a Szentesi Sport- és Üdülőközpont.

Élmény- és wellness részleg λ Az élményrészlegben számos élményelemmel felszerelt medence (sodrófolyosó, dögönyöző stb.) valamint mellette gyermekmedence található, mely kitűnő kikapcsolódást biztosít gyerekek és felnőttek részére egyaránt.

 

Az élményfürdő mellett wellness részleg helyezkedik el, ahol egy fedett, és egy félig fedett termálmedence található. A félig fedett medence wellness elemekkel felszerelt, így tökéletes lazulás és pihenés céljából egyaránt. A medencék mellett egy szauna részleget találhatnak, ahol finn- és infraszauna, sószoba, gőzkabin, merülőmedence és Kneipp medence biztosít teljes felüdülést.

Gyermekpancsoló λ A legkisebbek kültéren és beltéren is pancsolhatnak. Kültéren megtalálható egy elefántcsúszdás medence és egy gombacsobogós pancsoló, beltéren az élménymedence mellett egy élményelemekkel felszerelt pancsoló várja a gyermekkel érkezőket.

Vízi csúszdák λ Három különböző színű és nehézségű vízi csúszda lop boldog és hangos pillanatokat a legapróbbak és legbátrabbak napjaiba. 

Termál részleg λ A Szentesi Sport- és Üdülőközpont 3 kültéri termálvizes medencéjébe kb. 1700m mélyről 70°C fokon érkezik gyógyhatású víz, amely 35, 38, és 42°C fokra hűtve érkezik a medencékbe. A termálvíz a benne oldott ásványi anyagok és ionok segítségével enyhíti a fájdalmakat, ellazít, csökkenti a stresszt és felüdíti a szervezetet.
Strand fürdő – 25, 33 és 50 méteres úszómedencék λ A nyár, a napsütés és strandolás szerelmeseit nyáron egy 25 és egy 33 méteres medence várja, melynek partján a fürdőzők megfeledkezhetnek a mindennapok problémáiról. A medence partján napozóterasz található, ahol igényes napozóbútorokon szívhatják magukba a napsugarakat a napozás szerelmesei. A két medencét télen sátor fedi, így az év minden évszakában alkalmas fürdőzésre és sportolásra. A 25 és 33 méteres medence mellett nyáron egy kültéri 50 méteres medence is a vendégek rendelkezésére áll. Sekély részében kisgyermekek pancsolhatnak, míg mélyebb részében a sportolásra és kikapcsolódásra vágyók fürdőzhetnek. A medence legmélyebb részében szakképzett felügyelő segítségével búvárkodásra van lehetőség.

Fedett uszoda λ A 2014-ben átadott 50 méteres városi sportuszoda fedett versenymedencéje a legkorszerűbb igények szerint került kialakításra, így kiválóan alkalmas úszóversenyek és vízilabda mérkőzések rendezésére.

Üdülőházak λ A maga nemében egyedülálló módon alkot egységet a fürdő és az üdülőrészleg elhelyezkedését illetően. A közvetlenül a Kurca folyó partján található kettő és négyágyas üdülő­házak biztosítanak tökéletes pihenést a családi nyaralásokhoz, hétvégi kirándulásokhoz vagy táborozásokhoz. Az üdülőterületről közvetlen átjárás nyílik a strand területére, így a szállóvendégeink térítésmentesen használhatják az Üdülő­köz­pont szolgáltatásait. Az Üdülő­központ területén több féle szálláslehetőséget kínálunk. Megtalálható 2017-ben épült modern pihenőházak, továbbá apartman házak és faházak és kempingezésre is lehetőség nyílik.